Yükleniyor

LANDİRENZO

Landirenzo Sıralı Otogaz Sistemleri

Tüm dünya benzin ve petrol yerine, çevre dostu yakıtları tercih ediyor. Candan Mühendislik ailesine yeni katılan Landirenzo Lpg Sistemi sayesinde, benzinli araçların LPG dönüşümlerini sağlıyoruz.

Landirenzo Özellikleri Nelerdir?

Landirenzo firması, güvenin ve kalitenin markası haline gelmiş bulunmaktadır.

Markanın sektörde öne çıkaran ve lider olmasını sağlayan bazı özellikleri şunlardır;

  • Sektörde 60 yıllık deneyime sahip.
  • Dünya üzerindeki 50 ülkede hizmet vermektedir.
  • Firmada %100 oranında İtalyan teknolojisi kullanılmaktadır.
  • ISO/TS 16949, ISO 90001:2008, ISO 140001:2015, IATF 16949 ve ISO 45001: 2018 sertifikalarına sahibiz.

Landirenzo firması olarak LPG ve doğal gaz dönüşümleri konusunda, tüm gelişmeleri çok yakından takip etmekteyiz. Tüm hizmetlerimizi, müşterilerimizin taleplerini birebir karşılayacak şekilde gerçekleştirmekteyiz. Landirenzo olarak, sektörde dünya lideri olmanın sorumluluğu ile kalite ve güvenliği en üst düzeyde birleştirmekteyiz. Bu güne kadar hizmet ve ürünlerimizden dolayı, dünya çapında söz sahibi kurum ve kuruluşlardan, çok sayıda takdir ve ödülümüz bulunmaktadır.

LPG Sistemlerimiz

Araç yakıtlarının benzinden LPG’ye dönüştürülmesi, yaklaşık % 50 oranında tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Çevre dostu olan landirenzo LPG sistemlerimiz, her türlü araç (direkt, enjeksiyon ve sıralı), gibi çeşidine monte edilebilmektedir. LPG yakıt tanklarında kullandığımız dörtlü güvenlik sistemleri sayesinde, araçlar yer altı otoparklarına sorunsuz girebilmektedir. Sistemlerimiz, araçlara güç ve performansı birlikte sunmaktadır.

Doğal Gaz Sistemlerimiz

% 60 oranında yakıt tasarrufu sağlayan landirenzo otogaz sistemimiz ile güvenlikten ödün vermeden, yüksek performans sunmaktayız. Sistemlerimiz sayesinde, kansere neden olan yanmamış hidrokarbon salınımı oluşmamaktadır. Müşterilerimiz, yer altı otoparklarını rahatlıkla kullanırken, yüksek motor gücü ve maksimum sürüş keyfine sahip olmaktadır. Ayrıca, özellikle dizel motora sahip toplu taşıma yapan ve ticari araçlar için, doğal gaz ve dizel karışımlı yakıt sistemine dönüşüm de sağlamaktayız.

Sistemlerimizin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Müşterilerimize sunduğumuz sistemlerimiz ile çok önemli oranda yakıt tasarrufu sağlamaktayız. Diğer yakıt sistemlerine oranla, havayı en az kirleten sistemleri sunmaktayız. Performans ve gücün azalmasına engel olmaktayız. Dünyanın en güvenli yakıt sistemlerini kullanmalarını sağlıyoruz. Müşterilerimize, hizmet esnasında ve sonrasında da kesintisiz teknik destek sağlıyoruz.

Konuşmayı Başlat
1
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba
Nasıl yardımcı olabiliriz